click me

raihana baby kurung

BannerFans.com

19 February 2009

KL....

salam kawan2....agak lama aku tak update blog ini kan.....heheh....atas permintaan anda yang inginkan perkembangan baru saya (esp. aimi), this post is dedicated for u!!!!hehehe..aku baru terbaca la dlm blog ko aimi...yg ko begitu dahagakan perkembangan baru aku...huhuh..macam artis pulak aku rasa...

aku dh start keje kat KL last month..alhamdulillah, dapat dok sekali dgn hubby after 5 months married..life?? tak jauh beza..cuma sekarang ni jadi career woman+housewife la....so, kena bahagi masa la..masak......tgk la kalo ada mood.selalunya takde mood..hehe..kalo masak pun, simple2 jer....sa,bal tumis, goreng tempe, syur kailan goreng...itu je la..kesian laki aku...

satu benda yg aku risaukan....berat badan aku tak naik2 even aku almost 5 months preggie...masa check up 3 bulan n 4 bulan, my weight remain at 47.8 kg....huhuhu..bila la agaknya berat aku nk naik ni.risau gak bila memikirkan normal atau tidak aku ni??

org lain yg aku tanya, ada yg dah naik sampai 5-6 kilo bila 5 bulan mengandung..tapi alhamdulillah, doc cakap baby aku sihat....so, aku berdoa supaya baby aku terus sihat.....sampai la dia kuar nnti..

setakat ni gender baby blm confirm lagi...masa scan 4 bulan ari tu, doc cakap maybe girl sbb tak nampak #$#@* dia....tapi tak tau la..kot2 tersepit...

sejak balik KL ni jugak, aku dh berpeluang jumpa kawan2 lama..jumpa asma'...tgk anak pijot, jumpa Jar...n masih ramai dlm list yg aku nak jumpa..ubay, ziela, aimi, ira, dila n ramai lagi......heheh..kalo aku tak keje n husband aku keje siang, boleh la aku jumpa korang ek..

hmm..jam dh pukul 6.19pm ni.....aku balik dulu la yer....bye...

2 comments:

jujue said...

hi sham...congrats..moge selamat sumenye ek...:))

amy aimi said...

Sham,
ayat dalam blog ko sama jer mcm yg ko citer kat aku dlm phone aritu :p
Iyalah, ada masa update la...just nak tau citer ko je...