click me

raihana baby kurung

BannerFans.com

27 May 2011

dah dapat macarons..yeay!!


alhamdulillah....sy sudah dpt makan macarons....credit to kak syada (wartawan mingguan malaysia) yang belanja this cute colourful dessert for me...katanya, doakan dia preggie cepat.....insya Allah..

kalau ada org tanya, sedap ke macarons tu sham?? jawapan saya....NTAH...hehehe..sbb this is the first time rasa macarons....macarons saya ni takde filing (sbb original macarons)...tapi still ada flavour macam choc, strawberry n so on...paling best, kak syada belikan dgt Nikko Hotel ok...owh...rasa macam tak percaya dgn harga dia.

bahagian tengah maracons ni kosong n melt bila masuk dalam mulut..bagi penggemar kurang manis macam saya, this macarons boleh diterima masuk ke tekak sbb tak brp nk manis sgt..ok la tu..now looking forward to taste red valvet cake pulak...

chiowww!!

2 comments:

mrs redzuan said...

orang heboh-heboh pasal macaroons saya pun tak pernah rasa. heheh

amiey lee said...

HAMBEKK SEKALI KNA BELI KAT NIKKO HHUHUHUHU

sham aku dh berjaya wat kek...guna mixer manual ajaerk kaakakaka