click me

raihana baby kurung

BannerFans.com

19 May 2011

red valvet cake & macaroon

salam semua....ini lah dua benda yg aku teringin sgt nk mkn....ntah kenapa...ada order maccaron dlm satu blog ni, tapi tak reply2 smpai sekarang..keciwa mak buyung...huhuhu....

ada jugak kwn2 suggest kat mana boleh dapat...kat empire gallery, kat KLCC...bila la pulak makcik nk g sana semata2 beli benda makanan ni..my hubby, ajak g mines yg dekat dgn umah tu pun, banyak benor ceritanya..

huhuhuu...layankan gambar 2 keping ini bersama kecuran air liur anda...



3 comments:

amiey lee said...

huhuhu sabar weii sabarrr kekekekekekeke

Fuzzy-ra said...

idok rajin le pulok nak terliur nak coba menda ni. sham ko cuba try, then ckp ngn aku whatso sedap abt these two..ya. byk jgk tgk org tergila2 benda ni.

mrs. shamsiah zaini said...

baiklah...aku cuba dulu yer fazira..kalo ok, ko aku bgtau...maybe masa tu, ko boleh cuba mengidam pulak...boleh?? hihi