click me

raihana baby kurung

BannerFans.com

30 March 2010

alhamdulillah....



alhamdulillah..after days of tiring, sleepless + some family matter, akhirnya my biz blog siap jugak!! at first, dh rasa cam nk give up je sbb widgets tak leh display kat blog even dh copy HTML banyak kali....tapi, disebabkan usaha yang tak pernah jemu, malam ni sumer dh settle...

setakat ni, RC blog rasanya almost complete...tinggal masukkan promo item je la..yg tu kena la tunggu products siap..insyaAllah, i will let u know my blog URL when everything complete..

beberapa hari ni agak penat...lebih banyak keje mlm dr siang, so, jadual tido n etc agak tak tentu..kesian jugak kat hubby..tapi semangat berkobar2 ni, buat saya lupa semua kepenatan..lagi2 bile tengok my adorable zarin raihana senyum...

ok, update pasal zarin...just a few days ago, si comel saya dh pandai sebut 'mama'....eventhough zarin sndiri tak tau apa makna 'mama', i actually very amazed dgn baby's development yang sangat pantas! just imagine, 8 and half moths ago, zarin hanya pandai pandang sana sini n just mumble..but today, look at her dh banyak mulut..

saya pasti baby anda macam tu juga..utk zarin, mama n abah love u so much!!!!

1 comment:

permata hati said...

hehehe cepat zarin...nnti leh jalan2 ngan sarah yang dh nakal tuh..huhuhu