click me

raihana baby kurung

BannerFans.com

12 November 2010

celebs without makeup

bila celebs put on makeup, kita akan nampak diaorg ni sentiasa glow...berbanding dgn kita yg setakat mekap ala2 nk pegi keje kan....kalo aku, rejim pemakaian make up aku maybe agak renyah jugak sbb aku perlu menutup cela2 di muka menggunakan foundation...maklum sajalah..muka tak berapa nk baik kualitinya...lepas foundation, baru la disusuli compact powder, blusher, eyebrow, eyeliner, lipstick, lip gloss n so on kan...

tapi, camana pulak rupa celebs with out make up?? jom tengok..

AISHWARYA RAI

JESSICA ALBA
REESE WITHERSPOON
AMISHA PATEL
EVA LONGORIA (biar benar??)
KATIE HOLMES
RANI MUKHERJEE



KAREENA KAPOOR (not bad kan)


PENELOPE CRUZ


TIBA-TIBA


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.














yang ini dah tentu2 la bukan artis kan...saja nk menyibuk jugak.hihihi 

5 comments:

Fuzzy-ra said...

aww.natural beauty you alls! anak dah satu okay, macam baru abis upsr ahaks... :)

mrs. shamsiah zaini said...

sangat dusta kan kenyataan puan iera..puan ira lagi la...body menten..cuba letak saya di sebelah puan ira....saya sudah gumuks...huhu

wachak said...

senyum simpul owner blog ... keh33

Fuzzy-ra said...

dapat berapa A upsr? hahaha. i ckp muka je, i tak cakap gemok ke kurus :P jemput baca "ugly truth abt cosmetics" -- mcm janji je tulis entri pasal cosmetics :P

amiey lee said...

huaahahahhaha aku nak gelak tgk without makeup...apala gaya muka aku kan..kuikuikuikui..ko kna wat contest le sham... conter with makeup n without makeup